Boş Arazide Kimseye Aldırmadan Uyuşturucu Kullandılar

Antalya'da şehir merkezinde bulunan bir sitenin yanında bulunan boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu. Bağımlılar, kimseye aldırış etmeden şırıngaları boyunlarına saplayarak alem yaptı.

17.10.2020-12:46 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-12:32) Boş Arazide Kimseye Aldırmadan Uyuşturucu Kullandılar

Uyuşturucu bağımlılarının Antalya kent merkezindeki boş bir arazide gündüz vakti çevredekilere ve etraftaki çocuklara aldırış etmeden uyuşturucu madde kullanması, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi'nde geçen hafta çalınan balkon demirleriyle gündeme gelen binanın kapatılmasından sonra bağımlılar burayı mesken tutmuştu. Uyuşturucu bağımlıları, bu kez de binanın karşısındaki araziyi kullanmaya başladı. Her gün araziye gelen bağımlılar, çevredeki çocuklara ve vatandaşlara aldırış etmeden uyuşturucu kullanıyor. Mahalle sakinlerinin durumu polise ihbar etmesi sonucu gelen uyarıyla dağılan bağımlılar, daha sora geri dönüyor. 

UYUŞTURUCUYU BOYNUNA ENJEKTE  ETTİ

Önceki akşam saatlerinde boş araziye gelen 3 kişi, çevredekilerin görmediğini düşünerek uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Bağımlı gruba kısa süre sonra bir de kadın eklendi. Uyuşturucu madde kullanmaya devam eden grup, etraftakilere aldırış etmedi. Sonrasında aralarına bastonla yürüyen engelli bir şahıs geldi. Taşların üzerine oturan şahıs, aynaya bakarak boynunda yer arayıp, diğer elinde tuttuğu şırıngadaki uyuşturucuyu enjekte etti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal