Bomba İddia! Fethullah Gülen Öldü

İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit'ten gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Akşit'in iddiasına göre FETÖ lideri Fethullah Gülen öldü ve mezarı da Yahudi mezarlığına gömüldü.

27.07.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-12:32)

İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fethullah Gülen ile alakalı gündeme bomba gibi düşen bir iddia meydana attı. Verdiği bir röportajda FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına defnedildiğini söyleyen Akşit, "Gizli şeyleri söyletiyorsun bana. FETÖ öldürüldü, canlı değil. Yaşamıyor şu anda. Mezarı da Yahudi mezarlığında" dedi.

"ÖLMESEYDİ BİZİM POLİSİMİZ GETİRECEKTİ"

Emniyet kaynaklarının Fethullah Gülen'in öldüğünü haber aldığını söyleyen Akşit, "Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye'ye... Şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar. Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey'de... Yahudi mezarlığına defnedildi. İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin kişi varsa sorabilirsin. Yok oldu, gitti." dedi.

AKŞİT, FETÖ TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORDU

Fethullah Gülen ile yaptığı mücadeleler ile bilinen bir kişi olan Akşit geçen günlerde, FETÖ tarafından öldürülmek istendiğini duyurmuştu.

KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Bir zaman önce örgüte yakın kişiler tarafından Fethullah Gülen'in kanser olduğu doğrultusunda iddialar ortaya atılmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal