Bolu, İzmir ve Elazığ'da İmar Değişikliği Kararı Verildi!

Bolu, İzmir ve Elazığ'da yapılması planlanan bazı imar planları ile ilgili kararlar, Cumhurbaşkanlığı onayı ile Resmi Gazete'de yayımlandı.

14.11.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-10:43) Bolu, İzmir ve Elazığ'da İmar Değişikliği Kararı Verildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Bolu, İzmir ve Elazığ'da yer alan bazı taşınmazların imar planı değişiklikleri Cumhurbaşkanı kararı ile kabul edildi. Konu ile alakalı Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

BOLU'DA İMAR DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLANDI

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Bolu'nun Mudurnu ilçesi Kaygana Mahallesi hudutlarında yer alan bazı parsellerde "gelişme konut alanı, ticaret alanı, belediye hizmet alanı, çocuk bahçesi ve oyun alanı, park ve yol" kullanım kararları getirilmesi ile alakalı düzenlenen imar planı değişikliği kabul edildi.

İZMİR VE ELAZIĞ'DA DA İMAR DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLANDI

Başkanlığın, özelleştirme çerçeve ve programında yer alan, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı İzmir'in Bornova ilçesi Ergene Mahallesi'ndeki bin 959 metrekarelik alanı içine alan parsel, "geliştirme konut alanı, park ve yol" kullanım kararları getirilmesi ile alakalı imar planı değişikliğiyle mülkiyeti Maliye Hazinesi için kayıtlı Elazığ'ın Merkez ilçesi Kesrik Mahallesi'ndeki parsel ile alakalı "geliştirme konut alanı, cami alanı, trafo alanı, park ve yol" kullanım kararları getirilmesine ilişkin imar planı değişikliği de kabul edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal