Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tutuklandı

Bolu Belediyesi imar ve şehircilik müdürü olarak görev yapan Mehmet Özen, bilgisayarında suç teşkil eden cinsel içerikli videolar bulunması nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

02.10.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-12:32) Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tutuklandı

Bolu'da kendisine ait bilgisayarda suç teşkil eden cinsel içerikli videolar tespit edilen İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Bolu Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine  6 yıldır Bolu Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yapan Mehmet Özen'i takibe aldı. Özen'in bilgisayarında inceleme yapan ekipler, çok sayıda cinsel içerikli video tespit etti. Özen, başlatılan soruşturma kapsamında polisler tarafından dün sabah evinde gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA UYGUNSUZ GÖRÜNTÜ BULUNDU

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Özen'in evinde ve belediyedeki makam odasında bulunan bilgisayarlarında yapılan incelemede çok sayıda uygunsuz görüntü bulundu. Gözaltına alınan Özen, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal