Boğazına Bariyer Saplanan Kişinin Kafası Koptu

Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer Gümüşdere mevkiinde iki otomobil ve bir çekicinin karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada boğazına bariyer saplanan bir kişinin kafası gövdesinden koptu.

09.10.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-15:42) Boğazına Bariyer Saplanan Kişinin Kafası Koptu

Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer Gümüşdere mevkisinde iki otomobil ve bir çekicinin karıştığı kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Feci kazada boğazına bariyer saplanan bir kişinin kafası gövdesinden koptu.

Dün saat 17.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer Gümüşdere mevkisi Mahmutbey istikametinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre seyir halindeki 2 otomobil ve 1 çekici bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Çarpışma etkisiyle aracından uçan vatandaş bariyerlere çarptı.

ARAÇTAN UÇTU, BAŞI GÖVDESİNDEN KOPTU

Şahsın boğaz kısmının bariyerlere çarpması sonucu başı gövdesinden koparken, aracın içerisindeki bir kişi de hayatını kaybetti. 3 kişinin de yaralandığı kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları çevre hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

Hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Trafik akışı kaza nedeniyle bir süreliğine dururken, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrası trafik akışı tekrar kontrollü olarak tek şeritten sağlanmaya başladı. Yaşananlar cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal