Bodrum'dan Acı Haber! Genç Öğretmen Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sel sularına kapılık sürüklenen araçtaki öğretmen hayatını kaybetti, nişanlısı ise kayboldu. Ekipler kayıp kişiyi bulmak için çalışmalara devam ediyor.

26.01.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-09:26) Bodrum'dan Acı Haber! Genç Öğretmen Hayatını Kaybetti

Kaynaklardan gelen bilgilere göre, Mumcular Mahallesi'nde gece vakitlerinde bir nişan töreninden dönen Çağlar Bençik (27) ile iki aylık nişanlısı öğretmen Billur Atik'in (23) içerisinde olduğu otomobil, Akarca bölgesinde taşan dereye kapılarak sürüklendi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, 112, UMKE, AFAD, itfaiye, Jandarma, belediye ve arama kurtarma ekipleri gönderildi.

Gerçekleştirilen çalışmalarda, Milas'ta öğretmenlik yaptığı tespit edilen Billur Atik'in cesedine ulaşıldı. Görevliler, elektrik teknisyeni Çağlar Bençik'i arama çalışmalarına devam ediyor.

Diğer yandan taşan dere sebebi ile yakınlarda bulunan bir seranın yıkıldığı, tarım arazilerinin ise sulara teslim olduğu ifade edildi.

ANTALYA'DA FACİA

Geçtiğimiz gün de Antalya'da hortum faciası meydana gelmiş 2 kişi ölmüş onlarca kişi yaralanmıştı.

Bugün de Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen hortum yerleşim yerlerine ve seralara oldukça zarar verdi. Hortumdan dolayı seralarda çalışan bazı işçilerin yaralandığı tspit edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal