Bodrum'da Yaşanan Rezalette Yeni Gelişme

Bodrum Haremtan Koyu'nda birlikte saatlerce çıplak yüzen ve ilişkiye giren erkek grubun gözaltına alınmasından sonra yeni bir gelişme yaşandı.

09.10.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-16:49) Bodrum'da Yaşanan Rezalette Yeni Gelişme

Bodrum'da bir grup erkeğin gündüz vakti birlikte çıplak yüzüp ardından açık alanda ilişkiye girdiği Haremtan Koyu, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan'ın talimatıyla sıkı denetime tabi tutulmaya başlandı.

Bodrum Haremtan Koyu'nda yaşanan rezaletin yankıları sürüyor. Bir grup erkeğin koyu mesken edinerek çırılçıplak yüzüp ilişkiye girmelerinin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan "Bölgeyi denetleyin" talimatı verdi. Aslan'ın talimatı sonrası ekipler bölgedeki denetimlerini sıklaştırdı.

ÇIRILÇIPLAK YÜZÜP, İLİŞKİYE GİRMİŞLERDİ

Ünlü tatil merkezi Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Haremtan'da gündüz vakti çırılçıplak denize giren ve parti düzenleyerek açık alanda ilişkiye giren erkek grubu pes dedirtti. Sabah saatlerinde koya gelen erkek grubunun akşama kadar çırılçıplak yüzerek ilişkiye girdikleri belirlendi.

Ünlü koyda yaşanan bu tarz olayları engellemek için ekipler denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, bölgeyi 7/24 inceleyerek şüpheli kişileri sorguluyor.

"KİMSEYE ALDIRMADAN ORTALIK YERDE YAPIYORLAR"

Görüntüleri çeken vatandaş, konuyla ilgili açıklamasında doğa fotoğrafları çekmek için kamerasını yanına aldığını, o esnada bu kişileri gördüğünü belirtti. Bölgeyi yüzlerce turistin ziyaret ettiğini söyleyen vatandaş, şöyle konuşmuştu:

"O esnada 2 yabancı turist bölgeyi gezerken bunları gördü ve hemen uzaklaştı. Ayrıca Haremten Koyu'nda da aynı manzaralar var. Hatta orada grup olarak ilişkiye giriyorlar. O bölgeden tur tekneleri, balıkçı tekneleri geçiyor. Bu teknede aile var, kadınlar, çocuklar var. Tam bir rezalet. Kimseye aldırmadan ortalık yerde yapılıyor bunlar."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal