Bodrum'da Ortalık Yerde İlişkiye Giren Erkekleri Görüntüleyen Vatandaş: Kadına Çocuğa Aldırmadan Grup Olarak İlişkiye Giriyorlar

Değirmenlere'de ve Haremten Koyu'nda tamamen çıplak bir şekilde yüzüp ilişkiye giren erkek topluluğu etraftakileri isyan ettirmiş, geçen gün düzenlenen baskında iki şahıs gözaltına alınmıştı. Rezalet anlarını kaydeden vatandaş, 'Tam bir rezalet. Kimseye aldırmadan ortalık yerde yapılıyor bunlar' diye konuştu.

04.10.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 04.10.2020-12:55)

Bodrum'un en çok bilinen koyunda meydana gelen hadise adeta gündeme oturdu. Bir grup sapkın erkeğin yaptığı rezaleti kaydeden vatandaş, o dakikaları kaydetti.

'KİMSEYİ ALDIRMADAN ORTALIK YERDE YAPILIYOR BUNLAR'

Görüntüleri kaydeden vatandaş, Kent Haber'e yaptığı açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

'Dün ben Değirmenler mevkii ve çevresine hem köpeklerimi gezdirmek, hem de doğa yürüyüşü yapmak için gittim. Doğa fotoğrafları çekmek için kameramı da yanıma aldım. Değirmenler mevkiisine yaklaşık 200 metre gibi bir uzaklıkta bu iki şahsı gördüm. O bölgeyi yüzlerce turist ziyaret ediyor. O esnada 2 yabancı turist bölgeyi gezerken bunları gördü ve hemen uzaklaştı. Ayrıca Haremten Koyu'nda da aynı manzaralar var. Hatta orada grup olarak ilişkiye giriyorlar. O bölgeden tur tekneleri, balıkçı tekneleri geçiyor. Bu teknede aile var, kadınlar, çocuklar var. Tam bir rezalet. Kimseye aldırmadan ortalık yerde yapılıyor bunlar.'

NE YAŞANMIŞTI?

Muğla'nın en popüler tatil merkezi olan Bodrum'un Değirmenler'de ve Haremten Koyu'nda güpegündüz üzerlerinde hiçbir giysi olmadan denize giren ve ahlaksız partiler gerçekleştirerek ilişkiye giren erkek topluluğu etrafı oldukça rahatsız etmişti.

Koya günün ilk saatlerinde giden erkeklerin akşama kadar çırılçıplak denize girdikleri ve ilişkiye girdikleri o anlar medyada oldukça ses getirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal