Bodrum'da Gündüz Vakti Bir Grup Erkek Akşama Kadar Çırılçıplak Yüzüp, İlişkiye Girdi

Bodrum'un nadide koylarından birisi olan Haremtan Koyu'nu mesken tutan erkek topluluğun çırılçıplak yüzerek cinsel ilişkiye girmesi hem tatilcileri hem de vatandaşları isyan ettirdi. Gelen tepkiler üzerine gerçekleştirilen baskında, edepsizce hareket eden iki şahıs gözaltına alındı.

02.10.2020-13:53 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-13:42)
Muğla'nın popüler tatil merkezi Bodrum'un en nadide koyunda güpegündüz çırılçıplak denize giren ve çılgınca partiler yaparak cinsel ilişkiye giren erkek topluluğu, görenleri şaşkına çevirdi.

Koya sabah vakitlerinde gelen erkeklerin akşam saatlerine kadar üstlerinde hiçbir şey olmadan yüzdükleri ve cinsel ilişkiye girdikleri belirtildi.

Yaptıkları ahlaksızlıkları görenler, yerli ve yabancı turistler de bu vaziyete isyan etti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Değirmenler mevkii ile Haremten Koyu'nda, topluma açık alanda meydana gelen iğrenç görüntülerle alakalı, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan'ın emri üzerine harekete geçildi. Polisler bölgede düzenledikleri baskın operasyonunda iki şahsı gözaltına aldı.

BÖLGE İNCELENİYOR

Diğer taraftan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Türk Ceza Kanununda 'Hayasızca Hareketler Suçu' olarak tanımlanan ve altı aydanbir seneye kadar hapis cezası olan fiillerle alakalı olarak bölgeyi incelemeye alacağı kaydedildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal