Bodrum Ünlü Gece Klübü Sahibi Gözaltına Alındı

Uluslararası uyuşturucu baronu Naji Sharifi Zindaşti’ye 1 hafta önce düzenlenen operasyonun hemen akabinde, Bodrum’un en ünlü gece klübü sahibi de gözaltına alındı

21.04.2018-09:01 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-08:53) Bodrum Ünlü Gece Klübü Sahibi Gözaltına Alındı

Uluslararası uyuşturucu baronu Naji Sharifi Zindaşti’ye 1 hafta önce düzenlenen operasyonun akabinde gerçekleşen avukat Kudbettin Kaya cinayeti ile ilgili düzenlenen operasyon sonucunda Bodrum’un en ünlü gece kulübü ve lüks restoranının sahiplerinden biri gözaltına alındığı bilgisi geldi.

Bölgede ki kayanaklardan haber merkezlerine gelen bilgilere göre, uluslararası uyuşturucu baronu olan İran’lı Naji Sharifi Zindaşti’ye 1 hafta önce düzenlenen operasyonun hemen arkasından avukat Kudbettin Kaya cinayeti ile ilgili de sessiz sedasız bir operasyon yapıldı.

İstanbul ve Muğla’da yapılan eşzamanlı operasyonlarda İ.K.A., B.K., E.A. ve A.T. gözaltına alındığı bilgisi geldi. Gözaltına alınanların arasında yer alan İ.K.A.’nın Bodrum’un en ünlü gece kulübü ve lüks restoranının ortaklarından biri olduğu anlaşıldı

Uyuşturucu baronu İran’lı Naji Sharifi Zindaşti’nin kızı ve şoförünü öldürttüğü iddiasıyla tutuklu bulunan Orhan Üngan’ın avukatlığını yapan Kudbettin Kaya, 31 Ekim 2017’de öldürülmüştü. Bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Avukat Kudbettin Kaya’yla ilgili soruşturmayı yürüten polis, tetikçinin olay sonrası kaçtığını bildirmiş fakat araçta bulduğu parmak izlerinden yola çıkarak 4 kişiyi gözaltına almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal