Bodrum Katını Zindana Çevirip Tuzağa Düşürdüğü Kadınları Pazarladı

ABD'de sosyal medyadan tanıştığı kadınları tuzağa düşürüp uyuşturucu bağımlısı yapan adamın, kadınları bodrum katındaki evinde pazarladığı ortaya çıktı.

03.10.2020-17:00 - (Son Güncelleme: 03.10.2020-16:40) Bodrum Katını Zindana Çevirip Tuzağa Düşürdüğü Kadınları Pazarladı

Long Island'ta yaşayan Raymond Rodio'nun, sosyal medyada tanıştığı kadınları tuzağa düşürüp, eroin ve kokain gibi uyuşturuculara alıştırdığı tespit edildi. Rodio'nun uyuşturucu bağımlısı olan kadınları yaşlı ailesinin banliyö evinin bodrum katında ya da yakındaki motellerde para karşılığı ilişkiye zorladığı ortaya çıktı.

20'den fazla kadını mağdur ettiği belirlenen Rodio'nun şubat ayında kendisine yöneltilen fuhşa teşvik etme ve 'uyuşturucu maddenin cezai satışını içeren suçlamaları kabul etti. Duruşma günü geldiğinde savunmasının geri alınmasını isteyen Rodio, "Bütün bu dava, adalet davasına bir utançtır. Bu bir adalet saçmalığıdır, işte budur" dedi.

AİLESİNİN EVİNDE FUHUŞ ZİNDANI VARDI

Savcılık, Rodio'nun kanıtların çok fazla olması nedeniyle suçlu bulunduğunu belirtirken, "Bu sanığın ebeveynlerinin evinde bir fuhuş zindanı vardı ve kadınları fuhşa zorladı. Onları uyuşturucu bağımlısı yaptı, bağımlılıklarını kontrol etmek için kullandı. Uyuşturucularını ödemek için paralarını aldı." denildi.

GENÇ KIZ AŞIRI DOZ NEDENİYLE ÖLDÜ

Aşırı doz nedeniyle hayatını kaybeden 20 yaşındaki Danielle Saunders da dosyada yer aldı. Rodio'nun genç kız ile sosyal medyadan tanıştığı ve tuzağa düşürerek uyuşturucu kullandırdığı kaydedildi. Genç kızın ailesi de davaya katılırken, Rodio'nun 20'li yaşlarda 22 kadını daha tuzağa düşürdüğü belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal