BM'den Flaş Cemal Kaşıkçı Açıklaması!

BM İnsan Hakları Ofisi, "Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan haber alınamamasından oldukça tedirginiz" açıklamasında bulundu.

09.10.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-12:19) BM'den Flaş Cemal Kaşıkçı Açıklaması!

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Ofisi'nin Kaşıkçı hakkında yaptığı açıklamada, Türkiye ve Suudi Arabistan'a çağrıda bulunularak, iki ülkenin vakit kaybetmeden Cemal Kaşıkçı'nın ortadan kaybolması ile ilgili hızlı bir soruşturma yapılarak olayın bir neticeye ulaştırılması gerektiği ifade edildi.

BM tarafından yapılan açıklamanın devamında  ise, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan haber alınamaması hakkında endişe duydukları belirtildi.

Diğer yandan, 2 Ekim salı günü Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından ortadan kaybolan ve öldürüldüğü söylenen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı gizemini korurken, başta Türkiye olmak üzere Suudi Arabistan ve ABD'den ardarda açıklamalar geliyor. Suudi Arabistan Kaşıkçı'yla alakalı bütün suçlamaları reddederken, Türkiye ve ABD olayın çözülmesi için yoğun uğraş veriyor.

HÜSNÜ MAHALLİ OLAYIN PERDE ARKASINI YAZDI

Gazeteci Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından ortadan kaybolmasından sonra pek çok iddialar gündeme gelirken, bir kesim Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü başka bir taraf ise kaçırıldığını öne sürüyor. Diplomasi trafiği alrında bütün dünya İstanbul'da olanları merak ederken, Korkusuz Gazetesi yazarı gazeteci Hüsnü Mahalli meydana gelen olayın perde arkasını kaleme aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal