Bitlis'te 23 Suçtan Aranan Zanlı Gözaltına Alındı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde güvenlik ekiplerinin çalışmaları sonucunda 23 suçtan aranan zanlı gözaltına alındı.

12.02.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-15:51) Bitlis'te 23 Suçtan Aranan Zanlı Gözaltına Alındı

Bitlis'in Güroymak ilçesinde güvenlik ekiplerinin çalışmaları sonucunda 23 suçtan aranan zanlı gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 11 ayrı iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme ve 12 ayrı kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık olmak üzere toplamda 23 suçtan aranan ve hakkında toplam 39 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.T. adlı zanlının Güroymak ilçesinde yakalandığı ifade edildi. Zanlı, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 

Diğer yandan, Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ilçede dağlık ve ormanlık bölgede çalışmalarda bulunan, içlerinde üst düzey isimlerin de olduğu tespit edilen PKK mensupları ve iş yandaşçılarının etkisiz hale getirilmesi, sığınak, barınak, depo alanları ve uçaksavar mevzilerinin tahrip edilmesi için operasyon gerçekleştirileceği ifade edildi.

Güvenlik güçleri tarafından yapılacak operasyon esnasında halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve sivil insanların herhangi bir zarara uğramaması amaçı ile Lice'nin Arıklı, Güçlü, Uçarı, Ziyaret, Serince, Kayacık, Ortaç, Yalaza, Çavundur, Dolunay, Bağlan, Kabakaya, Çağdaş, Dibekköy, Yolçatı, Tepe, Budak, Sığınak, Kıyıköy, Dallıca ve Damar köyleri ile bağlı mezralarında saat 06.00'dan sonra sokağa çıkma yasağı getirildi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal