Bisiklet Sürerken Önce Köpek Saldırısına Uğradı, Sonra Arabaya Çarptı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bisiklete binerken sokaktaki köpeklerin saldırısından kaçmaya uğraşan genç, hareket halindeki araca çarpması sonucunda yaralandı. Kaza anı da güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

12.11.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-16:13)

Hadise Körfez Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi üzerinde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre arkadaşıyla bir araya gelmek için evden çıkıp Bağlar Caddesi üzerine bisikletiyle hareket eden A.E.(16) isimli genç, aniden cadde üzerindeki köpekler tarafından saldırıya uğradı.

Köpeklerin kendisine koşmasıyla sonucu telaşa kapılan genç, bisikletinin kontrolünü kaybederek karşı istikametten gelen bir araçla çarpıştı. Çarpışma sonucunda yere düşen A.E.’nin yaralandığını fark eden sürücü de aracını durdurup gence yardım etmeye koştu. Kazaya karışan şoför tarafından Kocaeli'ndeki özel bir hastaneye götürülen A.E.’nin kaza sonucu açılan çenesi ve dudağına da 17 adet dikiş atıldı.

Diğer taraftan gerçekleşen kaza da bir binanın güvenlik kamaralarına anbean kaydedildi. Görüntülerde caddede bisiklete binen A.E., caddede üstündeki köpeklerin saldırısıyla karşı karşıya kalıyor.

Köpeklerden kaçmaya uğraşırken bisikletin kontrolünü kaybeden A.E., karşı istikametten gelen bir araçla çarpışıyor. Bu esnada cadde üzerindeki bir kadın da saldırgan köpekleri çocuktan uzaklaştırmaya çalışıyor.

Çarpmayla beraber aracın üzerine savrulup yere düşen genci fark eden sürücü de araçtan inip yardımına koşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal