Birlikte Olma Vaadiyle Anlaştığı Kadın ile Çetesi, İnşaat İşçisine Felaketi Yaşattı

Esenyurt'ta birlikte olma sözüyle kandırdığı adamı gasp eden biri kadın üç çete mensubu mağdur şahsın şikayeti üzerine yakalandı. Şahsın ellerine kelepçe taktıktan sonra ilişki anlarının görüntüleri tehdidi ile boş senede imza attıran çetenin planı oldukça şaşırttı.

22.10.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-12:31)

19 Ekim'de Akevler Mahallesi'nde yer alan bir rezidansta öğrenilen bilgilere göre, inşaat işçisi H.G. adlı elli yaşındaki adam, daha önceden tanıştığı 28 yaşındaki kadın S.A. ile anlaşıp kiraladıkları eve gitti.

Bir müddet sonra adamla kadının olduğu daireye kuru sıkı tabanca ile giren iki şahıs inşaat işçisi H.G'yi döverek ellerini plastik kelepçe ile kelepçeledi. Daha öncesinde oda dolabına konulan cep telefonu kamera kayıtlarıyla H.G.'yi tehdit eden gasp çetesi mensubu iki adam 1000 TL parasını alıp görüntüleri yayma gözdağı ile H.G'ye iki boş senede imza attırdıç

İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİ İLE BERABER YAKALANDILAR

Meydana gelen hadiseden hemen sonra mağdur H.G. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği'ne gidip şikayet etti.

Asayiş Büro Amirliği dedektifleri S.A. ile beraberindeki iki zanlıyı üstlerinde gasp ettikleri paradan kalan 700 TL, kuru sıkı tabanca, bıçak ile senetlerle beraber yakaladı. H.G. ve S.A'nın görüntüleri de gün yüzüne çıktı.

Yakalanan üç şahıs karakoldaki işlemlerinin akabinden adliyeye gönderildi. Çete mensuplarının görüntüleri asansörde güvenlik kamerasına kaydedildi.

ÜÇ ZANLI YAKALANDI

Asayiş Büro Dedektifleri hadiseyle alakalı yaptıkları büyük çaplı araştırma soncunda S.A. adlı kadın ve öteki iki çete mensubunun daha önce asansörde beraber olduklarıyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini de buldu.

Gaspçı çetenin izlediği yol ise film senaryolarını aratmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal