Bir Polis Coronavirüsten Öldü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TV100'deki canlı yayında ülkenin coronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirdiğine vurgu yaparak, konuya yönelik önemli bir ayrıntıyı paylaştı. Bakan Soylu, bir polisin Covid-19 sebebiyle yaşamını yitirdiği dile getirdi.

07.04.2020-09:19 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-09:06) Bir Polis Coronavirüsten Öldü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TV100'deki canlı yayına konuk olarak ülke gündemine yönelik önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Ülkenin coronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirdiğine vurgu yapan Soylu, konuya yönelik önemli bir ayrıntıyı paylaştı. Bakan Soylu, bir polisin Covid-19 sebebiyle yaşamını yitirdiği dile getirdi.

"SADECE POLİS TEŞKİLATIMIZDA BİR TEK KAYBIMIZ VAR"

Güvenlik güçlerinden coronavirüs tespit edilen çalışanların olduğuna değinen fakat bu hususta rakam vermeyi istemediğini ifade eden Soylu, "Sadece polis teşkilatımızda bir tek kaybımız var. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine sabır diliyorum. Onun dışında bir kaybımız şu anda yok." dedi.

Öte yandan Geri Gönderme ile Geçici Barınma merkezlerinde Covid-19 vakasının görülmediğine işaret eden Soylu, bunun sevindirici bir durum olduğunu belirtti.

"3 BİN 570 HESAP TESPİT EDİLDİ"

Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Soylu, sosyal medyada propaganda paylaşımı gerçekleştirenlerin yakın takibe alındığına vurgu yaparak, "3 bin 570 hesap tespit edildi. Bu hesaplar da yüzde 70'in üzeri FETÖ, PKK ve DHKP-C hesaplarıdır. Bu hesaplarla ilgili Türkiye'de bulunan 616 kullanıcı tespit ettik ve 229'unu yakaladık. Yakalama işlemlerimiz devam ediyor." dedi.

"1252 OPERASYON YAPMIŞIZ"
Ayrıca şu zor günlerde stokçuluk yapan veya fahiş fiyat uygulayanlara karşı da mücadeleyi devam ettirdiklerini söyleyen Bakan Soylu, "60 ilde 1252 operasyon yapmışız. Bu operasyonlarda 413 kişiye de adli ve idari işlem uygulamışız. Boşluk bırakmamaya çalışıyoruz." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal