Bir Parti Daha Cumhur İttifakı'nı Destekleyeceğini Açıkladı

24 Haziran seçimlerine doğru ilerlerken Cumhur İttifakı gücüne güç katmaya devam ediyor. Bir siyasi parti daha Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldı.

17.05.2018-14:29 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-14:37)

Anavatan Partisi, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldı.

AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'na Anavatan Partisi’nden destek geldi. Anavatan Partisi, 24 Haziran genel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldığını açıkladı.

Anavatan Partisi tarafında yapılan yazılı açıklamada, "Kurucu genel başkanımız merhum Turgut Özal'ın siyaseti doğru okuyan, ülke çıkarlarını önceleyen politik dehası ve çağını aşan vizyoner politika anlayışıyla siyaset yapma gayret ile bu kararın alınmıştır’’ ifadeleri yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi (BBP) de Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini duyurmuştu.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE GİDERKEN

24 Haziran seçimlerime 38 gün kalmışken, Cumhur İttifakı seçimleri kazanma yolunda emin adımlarla yürüyor. Hem seçmenden hem de siyasi partilerden onay alan Cumhur İttifakı seçimlerin en güçlü adayı olarak ifade ediliyor. AK Parti’nin sahaya inmesiyle beraber oylarını arttıran Cumhur İttifakı, yapılan anket sonuçlarına göre rakiplerine fark atmış durumda.

DIŞ GÜÇLER SALDIRIYOR

Türkiye düşmanı odaklar Cumhur İttifakı’nı zayıflatmak için ekonomiye saldırsa da Türk halkı bu saldırlar karşısında sandıkta gereken cevabı vereceğini yine yapılan anketlerde sonucunda ulaşılan veriler arasında.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde şu açıklamaları yapmıştı, ''Milletimize güvenimiz tam, milletimizin bize teveccühü ortada. 24 Haziran Türkiye için yeni bir dönem, bir kırılma noktası olacak. Diğer adayların hedefini bilmiyorum. Ama bizim hedefimiz çok büyük. Daha güçlü, daha müreffeh ve daha özgür bir Türkiye'ye yürümekte kararlıyız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal