Bir Haftadır Aranıyordu... Tesadüf Eseri Bulundu

Denizli'de bir haftadır kayıp olan adamın cansız bedeni itfaiye eri tarafından tesadüf eseri baraj gölü kıyısında bulunuldu.

24.05.2020-20:31 - (Son Güncelleme: 24.05.2020-20:30) Bir Haftadır Aranıyordu... Tesadüf Eseri Bulundu
Denizli'de bir hafta evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 57 yaşındaki Arif Çağlar, ailesi kayıp aşvurunda bulundu. Kaybolan kişinin bulunması için Adıgüzel Barajı Göleti ve çevresinde jandarma başta olmak üzere İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve İHH Arama Kurtarma ekiplerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik ekip arama çalışması başlattırken Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri de gölette arama çalışması yaptı. 3 yapılan çalışmalardan netice alınamadı.

Bugün ise Güney ilçesinde görev yapan itfaiye ekibi baraj göletinin yanından geçtiği esnada su yüzeyinde bir cesedin olduğunu fark etti ve görevlilere haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine Jandarma, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ceset göletten çıkarılken yapılan inceleme sonucunda 57 yaşındaki Arif Çağlar'a ait olduğu tespit edildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal