Bir Ay Süren İşkence! Yardım Çığlıklarına Polis Yetişti

İstanbul Şişli'de Moğolistanlı bir kadının sevgilisi tarafından bir odaya kilitlenip işkence gördüğü ortaya çıktı.

29.09.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-10:51) Bir Ay Süren İşkence! Yardım Çığlıklarına Polis Yetişti

İstanbul'da Moğolistanlı bir kadının, aynı ülke vatandaşı olan sevgilisi tarafından 1 aydır işkenceye maruz kaldığı iddia edildi. Kadının yardım çığlıkları ardından komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadın ve sevgilisini bilekleri kesilmiş şekilde buldu.

YARDIM ÇIĞLIKLARINA POLİS YETİŞTİ

Olay, dün Şişli'deki Feriköy Emek Sokak'taki bir binada meydana geldi. Komşular, 43 yaşındaki Battulga Odgerel'in yardım çığlıkları üzerine polise ihbarda bulundu. Polislerin binaya geldiklerini gören Odgerel, evin anahtarını pencereden attı. İçeri giren polisler, vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler ve kabuk bağlamış yaralar bulunan kadın ile bileği kesik 45 yaşındaki Sambuu K'yi çıkardı. Olay yerine gelen 112 ekipleri, yaralı iki moğolistanlı vatandaşı ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

BİR AYLIK BIÇAKLI İŞKENCE

Yapılan araştırmada, Battulga Odgerel'in bir aydan fazla süre ile Sambuu K'nin bıçaklı şiddetine maruz kaldığı, son olarak ise kadına şiddet uyguladıktan sonra yere yatırarak sol bileğini kestiği, ardından kendisinin de iki bileğini kestiği öğrenildi. Kadının, Sambuu K.'yi bulunduğu odaya kilitledikten sonra pencereyip açıp çevredeki insanlardan ve komşulardan yardım istediği iddia edildi. 

Polis, olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal