Bir Aile Daha HDP Binası Önündeki Evlat Nöbetine Katıldı

Batman'ın Sason ilçesinden Diyarbakır'a gelen baba Nağmet Akın da 5 ay önce dağa kaçırılan 17 yaşındaki oğlu Bayram Akın için oturma eylemine katıldı.

18.12.2019-16:50 - (Son Güncelleme: 18.12.2019-16:41) Bir Aile Daha HDP Binası Önündeki Evlat Nöbetine Katıldı

Batman'ın Sason ilçesinden Diyarbakır'a gelen baba Nağmet Akın da 5 ay önce dağa kaçırılan 17 yaşındaki oğlu Bayram Akın için oturma eylemine katıldı.
Baba Nağmet Akın, oğlunun lise ikinci sınıfı bitirdiğini, yaz tatilinden bu yana da kendisinden haber alamadıklarını belirtti.
Diyarbakır annelerinin oturma eylemini televizyonda seyirci olarak izleyen baba, hem onlara destek olmak hem de kendi evladı için oturma eylemine destek olmasaı için Diyarbakır'a geldiğini işaret eden Akın, oğluna kavuşmak istediğini dile getirdi.

"Oğlum HDP'ye gidip geliyordu, onların gönderdiğinden şüpheleniyoruz"
Akın, "Oğlum HDP'ye gidip geliyordu, onların gönderdiğinden şüpheleniyoruz. İlk eşim Bayram'ı doğurduktan 1 ay sonra vefat etti. Çocuklarımı öksüz büyüttüm. Sonra ikinci evliliğimi yaptım. 14 çocuğum var. Yüreğimiz yanıyor. Yemek bile yiyemiyorum. Oğlum gelsin, yalvarıyorum. Oğlumu istiyorum. Maddi durumum kötü, çocuklarımla mutlu oluyordum. Bizi bu hale soktular." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal