Bingöl'de Hangi Camilerde Cuma Namazı Kılınacak? Bingöl'de İbadete Açılan Camiler Hangisi?

Türkiye'nin normalleşme sürecine geçmesi sonucu Bingöl'de de camiler ibadete açılmaya başladı. Bu yüzden "Bingöl'de hangi camilerde cuma namazı kılınacak? Bingöl'de açılan camiler hangisi?" sorularının yanıtını sizler için derledik. İşte yanıtı...

28.05.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-16:13) Bingöl'de Hangi Camilerde Cuma Namazı Kılınacak? Bingöl'de İbadete Açılan Camiler Hangisi?
Türkiye'nin normalleşme sürecine geçmesi sonucu Bingöl'de de camiler ibadete açılmaya başladı. Bu yüzden "Bingöl'de hangi camilerde cuma namazı kılınacak? Bingöl'de açılan camiler hangisi" sorularının yanıtını sizler için derledik. İşte yanıtı...

Bingöl Valiliğinden yansıyan açıklamaya göre, vatandaşların toplu olarak cuma namazı kılması için merkez, belde ve köylerdeki bazı camilerin bahçeleri düzenlendi.

Bahçelerinde cuma namazı kılınacak camiler şunlar:

"Gözer Yeni Yerleşim, İçmeler TOKİ, Medine, Eski Terminal, Hz. Ali, Hz. Osman, Kültür, Hz. Hamza, Şehitlik, TOKİ, Selahaddin Eyyübi, Selim Atala, Karayolları, Üniversite, Said-i Nursi Camisi, Sanayi Sitesi, Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Mevlana, Çayboyu, Fatih, Aşağı ve Yukarı Akpınar Yeni Yerleşim ile belde ve köy camileri."

Merkezdeki 39 cami ile belde ve köylerdeki tüm camilerde öğle ve ikindi namazları cemaatle kılınabilecek.

Cemaat namazına katılmak istemeyenler için alınan tedbirler çerçevesinde abdestlerini evlerinde almaları, seccadelerini yanlarında getirmeleri, maske takmaları ve sosyal mesafeyi korumaları gerekiyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal