Bingöl'de Fenalaşan Vatandaşa Coronavirüs Şüphesiyle Müdahale Edilmedi

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını ülkemizi de ciddi şekilde tehdit ediyor. Vatandaşlar salgın nedeniyle tedirgin olurken, Bingöl'de epilepsi hastası bir kişi fenalaşarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar ise coronavirüs endişesiyle vatandaşa müdahale etmedi.

24.03.2020-12:04 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-12:19)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra virüse karşı önemli tedbirler alınırken, özellikle 65 yaş üzerindeki vatandaşlar ve kronik hastalığı olan vatandaşlar için önemli uyarılarda bulunuldu. 

Coronavirüs tedirginliği tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de üst seviyeye çıktı. Bingöl'de meydana gelen olay ise durumu gözler önüne serdi. Bingöl'de epilepsi hastası bir vatandaş fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekiler vatandaşın yere yığıldığını gördü fakat coronavirüs tedirginliği nedeniyle müdahale etmedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir vatandaş, "Bir vatandaşımız bayıldı. Vakadan dolayı kimse yanaşmadı. 112'yi aradık alıp götürdü. Bu hastalara kimse yanaşmıyor. O korku herkeste var." dedi.

Öte yandan coronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde şu ana kadar 37 kişi hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal