Bingöl'de Enkazdan Çıkarılan Kadın O Anları Anlattı

Bingöl’deki depremde enkaz altında kalan anne, o anlarda yaşadıklarını anlattı.

15.06.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-15:25) Bingöl'de Enkazdan Çıkarılan Kadın O Anları Anlattı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dün gerçekleşen 5.7 şiddetindeki depremde Dinarbey köyünün Malkoç yaylasında enkaz altında kalan 47 yaşındaki Şahanım Kulluk, yaralandı.

Enkaz altından askerlerin kurtarıldığı ve sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahanım Kulluk'un tedavisi sürerken, 3 çocuk annesi Kulluk o anlarda yaşadıklarını dile getirdi.

"DONDUM KALDIM, DIŞARI ÇIKAMADIM"

Kulluk, “Beni çağırdıklarını duydum. Ben de kapıya kadar geldim. O an dondum kaldım ve dışarı çıkamadım. Ev yıkıldı ve ben taş yığınlarının arasında kaldım" ifadesini kullanan Kulluk, askerlerin kendisini enkaz altından kurtardığını dile getirdi.

Kulluk, "Çok zor Allah kimseye göstermesin. Beni dışarı çıkardıklarında bir baktım tüm evler yıkılmış. Allah herkese yardım etsin" diye konuştu.

"KIZIM EVDEN 10 DAKİKA ÖNCE ÇIKMIŞTI"

Üniversite öğrencisi kızı Özge'nin de deprem meydana gelmeden 10 dakika önce yayla evinde olduğunu, ders çalışmak için köye gittiğini dile getiren Özge Kulluk, "Çocuklarım köydeydi, biz yayladaydık. Büyük kızım yanımdaydı, çok şükür ki o da 10 dakika önce çıkmıştı. O yanımızda olsaydı, belki birimiz olmayacaktık" dedi.

"ANNEM İÇİN ÇOK ENDİŞELENDİK"

Özge Kulluk ise "Ders çalışmak için köye gittiğim sırada deprem meydana geldi. Annem için çok endişelendim. Daha sonra haber aldık annem enkaz altında kalmış ve belinde kırık oluşmuştu. Çok şükür annem hayatta" ifadesini kullandı.

"ANNEM İÇİN ÇOK ENDİŞELENDİK"

Özge Kulluk ise "Ders çalışmak için köye gittiğim sırada deprem meydana geldi. Annem için çok endişelendim. Daha sonra haber aldık annem enkaz altında kalmış ve belinde kırık oluşmuştu. Çok şükür annem hayatta." ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal