Binali Yıldırım'dan Teröristbaşı Öcalan'ın Mektubuna İlişkin Açıklama

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım İstanbul'da gündeme dair açıklamalar yaptı. Teröristbaşı Öcalan'ın mektubuna ilişkin konuşan Yıldırım, "PKK ne demiş, HDP ne demiş bizi ilgilendirmez." sözlerini kullandı

21.06.2019-15:44 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-15:45)

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım soruları cevapladı. HDP-teröristbaşı Öcalan çekişmesine ilişkin açıklamalarda bulunan ,Yıldırım, 'PKK ne demiş, HDP ne demiş bizi ilgilendirmez.' ifadesinde bulundu.

Açıklamasında Kürt vatandaşlara da seslenen Yıldırım, ''Kürt kardeşim geçmişte kedisine eziyet etmiş zihniyeti unutmasın'' dedi.

''GEÇMİŞTE KÜRTLERE EN BÜYÜK ZULMÜ YAPAN ZİHNİYETTİR BU''  

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mektubuna ilişkin yorumları sorulan Yıldırım, "PKK ne demiş, HDP ne demiş bu bizim için önemli değil. Biliyorsunuz İstanbul seçimine gidiyoruz. İstanbul'da Diyarbakır'dan daha fazla Kürt hemşehrimiz yaşıyor. Dolayısıyla ben belediye başkanı adayı olarak Kürt hemşehrilerimden destek istiyorum. Şunu bilmelerini istiyorum. İstanbul'da 15 milyona eşit, adil hizmet yapacağım. Kürt, Türk, Çerkez yani etnik kimlik ayrımı yapmadan herkese bu hizmeti götürmenin gayreti içinde olacağım. Kürt kardeşlerimiz birileri ile ittifak yapmaya zorlayan zihniyet unutulmamalıdır ki geçmişte Kürtlere en büyük zulmü yapan zihniyettir" ifadesinde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal