Binali Yıldırım'dan Otogar Ücretleri ve Bölünmüş Yol Açıklaması

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda esnafla bir araya geldi.

18.03.2019-16:22 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-16:00) Binali Yıldırım'dan Otogar Ücretleri ve Bölünmüş Yol Açıklaması

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda esnaf ile buluştu. Esnaf ile otogar ücretlerinin ''25 dakika ücretsiz sonrasında ücrete tabii'' uygulamasını seçildiği takdirde uygulamaya koyacağını söyledi.

BÖLÜNMÜŞ YOLLAR SAYESİNDE KAZALAR AZALDI

Binali Yıldırım açıklamasında, AK Parti iktidarındaki 16 yılda bölünmüş yolları ülkenin hr yerine yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

OECD tarafından yapılan inceleme sonunda yanmış karbondioksit gazının  bölünmüş yollar vesilesiyle havaya salınımının azaldığının tespit edildiğini ifade etti. 

Ayrıca bölünmüş yollar sayesinde şehirler arasındaki ticaretin arttığı ve her şehir arasında ortalama 1 buçuk saatlik bir azalma olduğunu ifaed etti.

YAPILAN BU YOLLARI, ÇALIŞMALARI GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

AK Parti İktidarı'nda yapılan bu çalışmaları kimsenin görmezden gelme çabası içine girmemesi gerektiğini, eski Türkiye'den yeni Türkiye'ye böyle geçildiğini ve ülkemizin daha da iyi noktalara geleceğini ifade eden Yıldırım esnaflardan bu faaliyetlerin güçlü bir şekilde devamı için oylarını istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal