Binali Yıldırım'a İstanbul Adaylığı Hakkında Konuştu

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yerel seçimlerde adaylık iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 'Biz makamları mutlu olmak için değil, millete hizmet vermek için bir vasıta olarak görürüz' dedi.

05.11.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-13:12)

AK Parti'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi öne sürülen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, söz konusu durumile ilgili yaptığı konuşmasında, 'Biz makamları mutlu olmak için değil, millete hizmet sağlamak için bir vasıta olarak görürüz' dedi.

BİNALİ YILDIRIM'A SORULDU

Fatih Çekirge'ye açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, 'Şimdiye kadar partimin ve ülkemin bana nerede ihtiyacı varsa hep orada çalıştım. Partimde istişare dönemleri bitmeden bu şekilde kesin ifadeler kullanmayı uygun görmüyorum. Biz makamları mutlu olmak için değil, millete hizmet sağlamak için bir vasıta olarak görürüz' şeklinde konuştu.

CHP'NİN ADAYI İNCE OLABİLİR

AK Parti için Binali Yıldırım'ın ismi geçerken muhalefetin kimi aday olarak göstereceği ise az çok belli gibi. 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeşil ışık yakmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal