Binali Yıldırım: Kısaca Adamlar Sağlam Çalmış!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Kısacası adamlar sağlam çalmış." dedi.

13.05.2019-22:48 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-22:48)

Haber 365 | Özel Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu. Yıldırım, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. 

KISACASI ADAMLAR İYİ ÇALMIŞ!   

İstanbul'daki oy hırsızlığı ile ilgili konuşan Yıldırım, "Görevli görmedi, uyudu, bilemedi tamam hata yapmış olabilir. Daha dikkatli olması gerekir eyvallah. Bu hırsızlığı meşrulaştırır mı? Birisi dükkana girdi kasadan 100 bin lirayı aldı çıktı. çıkarken fark ettiler, döndü getirdi parayı yerine koydu. Ne var 100 bin lirayı koydum, sen ne zarar ettin bu işten dese, bunun adı hırsızlık olmadı mı diyeceğiz? Kısacası adamlar sağlam çalmış." dedi. 

BİR OY HIRSIZLIĞI VAR  

CHP'nin oyların yeniden sayımına karşı çıkmasının nedenini soran Yıldırım, "Bir oy hırsızlığı var. Bu işten kim tepki veriyorsa, alınganlık yapıyorsa o  yapmıştır. Ben başından beri kendimi mahkeme yerine koymak istemem diyorum. Biz başından beri hırsızlığı tespit ettik. Bir kısmını kurtardık, diğerlerini kurtarmak istedik, CHP niye engel oldu? Engel olduklarına göre bir bildikleri var, öyle mi? Ben de bu kadar söylüyorum. Eğer bir endişeleri yok idiyse bu seçim sonuçlarıyla ilgili, bu şaibeleri, iddiaları, ithamları ortadan kaldırmanın en güzel yolu bu oyların sayılmasıydı, buna neden engel oldunuz? Arkasındaki sebep ne?" dedi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal