Binali Yıldırım, "Kabine Revizyonu Olacak Mı" Sorusuna Cevap Verdi

AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine revizyonu yapılıp yapılmayacağı ile alakalı soruya "Gerek kabine hususunda gerekse diğer hususlarda hangi adımları atacağına kendisi karar verecektir" dedi.

23.07.2019-14:15 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-14:10) Binali Yıldırım, "Kabine Revizyonu Olacak Mı" Sorusuna Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine revizyonu yapılıp yapılmayacağı ile alakalı sorulan soruya cevap veren AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız gerek kabine hususunda gerekse diğer hususlarda hangi adımları atacağına kendisi karar verecektir. Ülkemizin geleceği için, halkımızın refahı için, problemlerin çözümü için biz bugüne dek çaba sarfettik, bundan sonra da gayret edeceğiz. Pozisyonun ne olacağının önemi yok" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul'da gerçekleştirilen Türk-Amerikan İş Geliştirme Konseyi ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

KABİNEDE REVİZYON TARTIŞMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine revizyonu yapılıp yapılmayacağı ile alakalı sorulan soruya cevap veren Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanımız bugünlerde Ankara dışında. Hepimiz insanız. Dinlenmeye ihtiyacı var fakat cumhurbaşkanımız tatilde dahi dinlenmez. Orada da çalışır. Çalışmalarını olduğu yerde sürdürüyor. Cumhurbaşkanımızın gerek kabine hususunda gerekse diğer hususlarda hangi adımları atacağına kendisi karar verecektir. Ülkemizin geleceği için, halkımızın refahı için, problemlerin çözümü için biz bugüne dek gayret ettik bundan sonrada gayret edeceğiz. Pozisyonun ne olacağının önemi yok" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal