Binali Yıldırım İstanbul İçin TBMM Başkanlığı'ndan İstifa Edeceği İddialarına Cevap Verdi

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul adaylığı için Meclis Başkanlığı'ndan istifa edeceği haberlerine yanıt verdi. Yıldırım, "Benden duymadığınız hiçbir söze inanmayın. Ne yapacağımıza, ne karar vereceğimizi biz İstanbullularla paylaşacağız" dedi.

20.12.2018-19:59 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-19:50) Binali Yıldırım İstanbul İçin TBMM Başkanlığı'ndan İstifa Edeceği İddialarına Cevap Verdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden UKOME kararına aykırı geçiş gerçekleştirip ceza yazılan araç sahiplerinden meydana gelen 18 kişilik heyetle Ulaştırma Bakanlığı İstanbul 1. Bölge Müdürlüğünde bir görüşme yaptı. Basına kapalı bir biçimde yapılan toplantıda Binali Yıldırım, mağdurların problemlerini dinledi. Toplantının sonrasında TBMM Başkanı Binali Yıldırım, gazetecilerin sorularını cevapladı.

"NE KARAR VERECEĞİMİZ BİZ İSTANBULLULARLA PAYLAŞACAĞIZ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için istifa edeceği ile alakalı yazılan haberlerle ilgili sorulan soruya yanıt veren TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Benden duymadığınız hiçbir söze inanmayın. Ne yapacağımıza, ne karar vereceğimizi biz İstanbullularla paylaşacağız. Yalan yanlış haberler inanmaya lüzum yok. Kehanette bulunanların sayısı yükseldi, hatta fal baktıranlar var. Biz halkımızın hizmetinde olduk, hayatımızı halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için harcadık. Bundan göyle de aynı biçimde rabbim bizim halkımızıa hizmet etmeyi nasip eder. Bu hizmetleri birlikte yaparız” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal