Binali Yıldırım ile Okan Bayülgen Arasında Güldüren Diyalog

AK Parti İBB adayı Binali Yıldırım, Okan Bayülgen'in programına katıldı. Bayülgen'in "AK Parti'deki en neşeli, en gülümseyen insan sizsiniz" sözlerine "Teşekkür ederim, ne ısmarlayayım" diyen Yıldırım, izleyenleri kahkahaya boğdu.

22.06.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-09:20)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, dün akşam katıldığı televizyon programında Okan Bayülgen'in konuğu oldu. TV 100 televizyonunda ekralnara gelen programda Binali Yıldırım ve Okan Bayülgen arasındaki renkli diyaloglar dikkat çekti.

Binali Yıldırım, Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu "Uykusuzlar Kulubü" isimli programda, Ekrem İmamoğlu ile çıktığı programın moderatörü İsmail Küçükkaya'ya eleştiriler yöneltti.

İSMAİL KÜÇÜKAYA'YA "SU KAYNATTI" GÖNDERMESİ

Okan Bayülgen'in "Neden muhalif bir moderatör talep ettiniz? Burada siyasi bir satranç mı var?" sorusuna Yıldırım, "Ben bilerek muhalif bir moderatör talep ettim. Uğur Dündar bu hususta hakikaten tecrübeli bir insan. Bunu vurgulamak isterim, senelerden beri... Bir de onun bir söylemi var, siyasette çok kutuplaşma var bu kutuplaşmayı normale döndürmek gerek. Ben tam da bunu istiyordum. Muhalif birisini seçerek bu süreci başlatayım istedim. Fakat o, su kaynattı" sözleriyle cevap vererek "Şaka" diye ekledi.

STÜDYOYU KAHKAHAYA BOĞAN DİYALOG

Okan Bayülgen'in "AK Parti'deki en neşeli, en gülümseyen insan sizsiniz, size gülmek çok yakışıyor" sözlerine cevap veren Binali Yıldırım, "Teşekkür ederim, ne ısmarlayayım?" dedi. Yıldırım'ın bu sözleri stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal