Binali Yıldırım ''İçeride veya Dışarıda Bütün Teröristler Yok Edilecek''

Binali Yıldırım Çanakkale Zaferinin Yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada ''Terörist içeride veya dışarıda her türlü yok edilecektir, bu ülkeyi kimse tehdit edemez'' dedi.

18.03.2019-13:37 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-13:24) Binali Yıldırım ''İçeride veya Dışarıda Bütün Teröristler Yok Edilecek''

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Çanakkale Zaferi'nin 104. yılıdönümü sebebiyle yaptığı açıklamasında düşmanların içeride veya dışarıda olsun farketmeksizin yok edileceğini ve milli birliğin her zaman korunacağını söyledi.

FIRAT KALKANI'NDA AFRİN'DE BU TAVRIMIZI BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERDİK

Binali Yıldırım açıklamasında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni tehdit eden unsurlar nerede ise orada yok edileceğini dolayısıyla sadece topraklarımızın sınırlarının içinde değil dışında da hürriyetimizi güvenliğimizi sağlamak mecburiyetinde olduğumuzu söyledi.

Afrin'de ve Fırat Kalkanı harekatlarında tam olarak bu söylediğinin gerçekleştiğini söyleyen Yıldırım, sözkonu vatan olunca hiçbir şeyden korkmayacaklarını ve bunu Türk Milleti'nin tamanının canı pahasına yapacağını söyledi.

KONU HRİSTİYANLIK OLUNCA TERÖR DİYEMİYORLAR

Müslümanlarının katlediği Yeni Zelanda'daki terör saldırısını dünya develetlerinin bireysel saldırı gibi yorumlayıp terör ve terörist ibarelerini kullanmamalarını kendi dinleriyle terör kelimesini bir arada kullanmak istemediklerinden kaynaklandığını söyledi. 

Bunu yapan bir müslüman olsaydı terörist kelimesi hiç çekinilmeden kullanılırdı diyen Yıldırım ''Elbette terör eylemi teröristlerce gerçekleştiririlir bunun dini olmaz, dünyadan da bu yaklaşımı sergilemelerini bekliyoruz'' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal