Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Binali Yıldırım Fransa Açıklaması: Bunlar Cehalet

Başbakan Binali Yıldırım, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılması ile ilgili bildiriye dair açıklamalarda bulundu.

08.05.2018-16:18 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-16:12) Binali Yıldırım Fransa Açıklaması: Bunlar Cehalet

Başbakan Binali Yıldırım, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılması ile ilgili bildiriye dair açıklamalarda bulundu,

Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bir cehalet manifestosudur. Kuran'a dil uzatan, açıktan nefret suçu işleyen bu küçük insanları kınıyorum." İfadelerini kullandı

Başbakan Yıldırım: Fransa’da yayınlanan bildiri cehalet manifestosudur.

Başbakan Binali Yıldırım, Vakıflar Haftası programı ve restorasyonu tamamlanan 250 eserin 7 bölgeden canlı bağlantısının yapıldığı toplu açılış törenine katıldı.

Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşma esansında, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılmasına ilişkin bildiri için "Bir cehalet manifestosudur" açıklaması yaptı. Eylemin, büyük bir hadsizlik olduğuna dikkati çeken Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bu eylem haysiyetsiz bir tahrik, büyük bir hadsizliktir. Hiçbir kimse kitabın bir harfine dahi dokunamaz. Kitap Allah'ın koruması altındadır."

BU KÜÇÜK İNSANLARI KINIYORUM

Binali Yıldırım açıklamalarına devam ederken, "Yahudi soykırımına eğer dikkat çekmek istiyorlarsa dönüp kendi tarihlerine bakmaları yeterlidir. Kur'an'a dil uzatan, açıktan nefret suçu işleyen bu küçük insanları kınıyorum." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;