Binali Yıldırım Beştepe'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim zirvesi sonrası Başbakan Binali Yıldırım Erdoğan ile görüşmek için Beştepe’ye gitti.

18.04.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-15:41) Binali Yıldırım Beştepe'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim zirvesi sonrası. Başbakan Binali Yıldırım Erdoğan ile görüşmek için Beştepe’ye gitti.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM NE SÖYLEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sürpriz olarak nitelendirilen erken seçim çağrısı, siyasetin gündemini bir anda tamamen değiştirdi. TBMM'de yoğun bir trafiğin yaşanmasına neden olan erken seçim çağrısı ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 13:30'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yapacağı görüşmeyi işaret etmişti. Konu ile ilgili sorulan sorulara ise Binali Yıldırım'In ilk tepkisi ise "So what!" şeklinde olmuştu

Kaynaklardan alınan haberlere göre, erken seçim sorusu ilk önce Başbakan Binali Yıldırım'a yöneltildi. Başbakan Binali Yıldırım, gazetecilerin erken seçim çağrısı sorusuna "So what?" (Ne olmuş yani!) karşılığını vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Devlet Bahçeli ile bugün görüşeceğini belirtmişti. Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, AK Parti’nin seçimleri vaktinde yapmak gibi bir geleneği olduğuna değinerek, 22 Temmuz 2007 seçimi hariç bütün seçimlerin vaktinde yapıldığını belirtti, Sözlerine devam eden Bozdağ "Bizim, seçimlerin vaktinde yapılacağına dair açıklamalarımız var. Fakat sayın Bahçeli'nin açıklaması partinin yetkili organlarında değerlendirilecektir ve ona göre bir açıklama mutlaka yapılacaktır' ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca Meclis kulislerinde de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sürpriz erken seçim çağrısı konuşuluyordu AK Parti’li vekiller Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'nin bugün yapacağı görüşmede erken seçim konusunun tamamen netleşeceğini ifade ediliyor

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal