Binali Yıldırım: 23 Haziran'da Tek Bir Oyumuza Halel Getiremeyecekler

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "23 Haziran'da tek bir oyumuza halel getiremeyecekler. Hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz." açıklamasında bulundu

11.06.2019-14:54 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-14:44) Binali Yıldırım: 23 Haziran'da Tek Bir Oyumuza Halel Getiremeyecekler

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İSTOÇ Ticaret Merkezi'nde çalışan esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

 

Seçim çalışmalarının insanları çok fazla yorduğu düşüncesini desteklediğini belirten Yıldırım, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Yeri gelmişken şunu söylemem lazım. 31 Mart'ta seçim yaptık. 31 Mart seçimleri, Türkiye'nin her tarafından bitti, bir tek İstanbul'da kaldı. İstanbul'un da ilçeleri tamam. Meclis üyeleri tamam. Bir tek Büyükşehir Belediye Başkanlığı kaldı. Niye bitmedi? Açıkçası, biz, bu seçimlerin 31 Mart'ta tamamlanmasını çok arzu ettik. Defalarca sandıkta sayım sırasında yapılan hileler ve yolsuzlukları tespit ettik. Dedik ki, 'Gelin bu oyları tekrardan sayılım. Bu seçim sakatlanmıştır.' Dedik ki, oyların yüzde 10'u sayıldı. Rakip adayla arasındaki fark yarıdan fazla azaldı. 29 bin idi, 13 bine düştü. Sadece yüzde 10 oy sayımıyla. Ben size soruyorum. Siz esnafsınız. Hesap kitaptan iyi anlarsınız. Yüzde 10'dan aradaki fark yarının altına düşüyorsa, yüzde 90'ı sayarsak ne olur? Hesap bu kadar basit."

"MAĞDUR OLAN İSTANBULLU'DUR''  

"Milleti bir daha yormayalım. Milletin işi gücü var. Gelin bu şaibeyi ortadan kaldıralım. Herkes bundan emin ve rahat olsun" dediklerini ifade eden Yıldırım, şu şekilde devam etti:

''Ortada bir mağdur var. O da İstanbulludur, esnaftır, iş adamıdır. Bunların hepsinin takipçisiyiz. 23 Haziran'da tek bir oyumuza halel getiremeyecekler. Hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Oy namustur namus. Sizin oyunuza sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Evet artık bunun artık İstanbul'un da Türkiye'nin de gündeminden çıkması lazım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal