Bilim Adamları Açıkladı! İstanbul'daki Esrarengiz Cisimler UFO Mu?

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde gökyüzünde kaydedilen ve ne olduğu anlaşılamayan cisimlerle alakalı Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Analizler sonucunda cisimlerin "Tanımlanamayan Uçan Cisimler/UFO" oldukları kesinleşti" denildi.

01.10.2018-17:38 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-17:43)

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezinden gerçekleştirilen açıklamada "Bahsi geçen video üstünde özel filtre analizi ve programlarla gerçekleştirilen piksel, gölge, ışık, kontrast, negatif… vb. incelemede, değerlerin kare kare ayrıntılı olarak araştırılması ve analizi neticesinde, videoya kaydedilen ışıklı cisimlerin kesinlikle montaj olmadığı ve videoda hiçbir oynama ve efekt olmaığı belirlenmiştir" denildi.

"BİLİNEN ARAÇ TEKNOLOJİLERİYLE UYUŞMUYOR"

Açıklama, şu şekilde sürdü:

Bahsi geçen videodaki ışıklı cisimlerin gökyüzünde birden bire ortaya çıkması ve bir anda belirmeleri, formları, yapıları, manevraları, yaydığı yoğun ve parlak ışıkları, hiç bir ses yaymamaları ve yer çekimini etkisiz kılacak şekilde havada önce birkaç saniye asılı kalıp, ardından önce yatay ve ardından değişik yönlere gitmeleri hiçbir biçimde bilinen konvansiyonel araçlarla ve teknolojilerle uyuşmamaktadır.

Görüntüleri, özel filtre programlarında büyüterek yaptığımız histogram ve piksel analizlerinde cisimlerin değişik renklerde ışıklar yaydığı belirlenmiştir. Gündüz filme kaydedilen cisimlerin yakınlığı ve yoğun parlak ışıkları, ölçümlerimize göre bu cisimlerin atmosferimiz içinde 4 ila 6 km arası yükseklikte gittikleri ve hareket ettiklerini göstermektedir.

"UFO OLDUKLARI SONUCUNA VARMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Videoda kaydedilen ışıklı cisimlerin kesinlikle çin feneri, kuş, leke, ışıklı balon, meteroloji balonu, dron, iha, işaret fişeği, uydu, meteor, venüs, uzay istasyonu, ateş topu, ışık yansıması, atmosferik fenomen yada yanılsama gibi açıklanabilir doğal olaylar olmadığı netlik kazanmıştır.

Cisimler 1 saat zaman içinde 10-15 dakika aralıklarla meydana çıkmış ve bazen üç ve dört, bazen ise 6-7 ışıklı cisim olarak birden ortaya çıkarak sessiz bir biçimde yoğun ışıklar yayarak hareket etmişler ve bölgede yer alan birçok insanımız tarafından da gözlemlenmişlerdi. Gerçekleştirilen her türlü teknik ve bilimsel analizler neticesinde, videoya kaydedilen ışıklı cisimlerin "Tanımlanamayan Uçan Cisimler/UFO" oldukları neticesine varmış bulunmaktayız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal