Bilal Erdoğan'dan 'Deizm' Açıklaması

Bilal Erdoğan, Haber365 yazarı Abdurrahman Pala'nın, "gençliğin deizme yönelmesi" hususunda sorduğu soruya "Öz değerleriyle ve kültürüyle barışık olan bir kültürün geldiğini ben düşünüyorum." yanıtını verdi.

26.02.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-17:16)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan katıldığı, Türkiye Gençlik STK'ları Platformu öncesinde Haber365 yazarı Abdurrahman Pala'nın sorularını yanıtladı.

Abdurrahman Pala'nın "Gençliğin deizme yönelmesi konusunda kişisel görüşleriniz, beklentileriniz ve tespitleriniz nelerdir? sorusuna yanıt veren Bilal Erdoğan "Ülkesine ve kendisine güvenebilen, öz değerleriyle ve kültürüyle barışık olan bir gençliğin geldiğini düşünüyorum." dedi.

Bilal Erdoğan'ın kendisine doğrultulan soruya yönelik açıklamaları tam olarak şöyledir:

"Ayakları yere basmadan gençlikle ilgili söylenen, 'gençlik deizme gidiyor, gençlik dindarlaşıyor' veya 'dinden uzaklaşıyor' türü ifadeleri bir yere bağlanıyor bu nokta. Dediğim gibi mesela gençlik veya insanlar Türkiye'de eğitim düzeyi arttıkça şöyle oluyor ya da böyle oluyor gibi çıkarımlar var onları da programda açıklayacak arkadaşlarımız. Ama benim kanaatim, ben iyi bir neslin geldiğini düşünüyorum Türkiye'de. Çok daha eğitimli, çok daha dünyayı tanıyan çok daha artık ülkesine ve kendisine güvenebilen çok daha fazla öz değerleriyle ve kültürüyle barışık olan bir kültürün geldiğini ben düşünüyorum. "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal