Bilal Erdoğan Dolardaki Dalgalanmayı Değerlendirdi

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, dolardaki dalgalanma ile alakalı açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda yaşadığımız 15 Temmuz'un yanında çok küçük bir şey. Türkiye'yi zayıflatmak için saldırıya geçtiler" dedi.

13.08.2018-17:27 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-17:31)

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, "Esasen şu anda meydana gelen şey 15 Temmuz'un yanında çok küçük bir şey. Allah'ın izniyle bunun üstesinden bizim devletimiz gelecektir" dedi. Erdoğan, "Türkiye birçok kumpasları bozdu. Ne vakit ki 'dünya beşten büyüktür' demeye başladı, Türkiye'nin aleyhine çalışmalar da başladı. Davos'taki, 'One minute' olayını anımsıyorsunuz değil mi? O gün bugündür Türkiye'nin aleyhinde, Türkiye'yi zayıflatmak için saldırıya  geçtiler" diye konuştu.

"TÜRKİYEYİ ZAYIFLATMAK İÇİN TAARRUZA GEÇTİLER"

Halkın kültürel bağımsızlık mücadelesi verdiğini söyleyen Erdoğan, "Son senelerde gördüğümüz birçok taarruzlar, saldırılarla, dost bildiklerimizden klasik rakiplerimize varıncaya dek, devletimizin bağımsız olmasının kendi kararlarını vermesinin önünde engel koydular sanki." diye konuştu. Erdoğan, Türkiye üstünde farklı kumpaslar kurulmak istendiğini fakat bu kumpasların halk iradesiyle bozguna uğradığının altını çizerek, şunları söyledi: "Türkiye birçok kumpasları bozdu. Ne vakit ki 'dünya beşten büyüktür' demeye başladı, Türkiye'nin aleyhine çalışmalar da başladı. Davos'taki 'one minute' olayını anımsıyorsunuz değil mi? O gün bugündür Türkiye'nin aleyhinde, Türkiye'yi zayıflatmak için saldırıya geçtiler. Mücadele üstüne mücadeleyi de Allah'ın izniyle halk olarak kazandık. 15 Temmuz'u da kazandık. İşte o 15 Temmuz'un arkasındakiler, bu ülkede bir darbeyi faaliyete geçirerek insanları katletme uğruna, tankların paletleri altında insanları ezme uğruna, helikopterlerle insanlarımıza ateş açma uğruna bu ülkede bir darbeyi düşünen alçak düşmanlarımız, şimdi işte başka saldırılarla, ekonomik açıdan, döviz kuru ve spekülasyonlar üstünden bu halka diz çöktürebileceklerini zannediyorlar."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal