BİGACEM Başkanlığına Gazeteci Sinan Aygül Seçildi

BİGACEM’in Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Sinan Aygül seçildi.

14.09.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 14.09.2020-17:29) BİGACEM Başkanlığına Gazeteci Sinan Aygül Seçildi
Bitlis’in ilk ve en büyük gazetecilik meslek örgütü ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun aktif üyesi olan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’nin (BİGACEM), iki adayın yarıştığı genel kurulda başkanlığa gazeteci Sinan Aygül seçildi.

6. Olağan Genel Kurulu cemiyetin Bitlis merkezdeki yerleşkesinde yapılan 81 üyeli Bitlis Gazeteciler Cemiyeti seçimine 48 üye katıldı. Cemiyetin iki dönem başkanlık görevini yürüten Özcan Çiriş ile Sinan Aygül’ün yarıştığı seçimin sonucunda başkanlığa Sinan Aygül seçildi.

Seçimin ardından yaptığı konuşmasında meslek örgütlenmelerinin önemine vurgu yapan Aygül 'BİGACEM Bitlis’in ilk ve halihazırda en büyük gazetecilik meslek örgütü. Çalışmalarımızla cemiyetimizi mesleki dayanışma, yardımlaşma ve geliştirmenin merkezi yapmanın yanı sıra yaşadığımız kentin önde gelen sivil toplum örgütlerinden biri haline getireceğiz. Bu vesileyle kongremize katılarak bize güç veren bütün arkadaşlarımıza ve önceki dönem başkan yönetimine de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.' dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal