Bıçakla Saldıran Eşinin Elinden Çocukları Kurtardı!

Adana'da ikamet eden Necla K. adlı kadının yaşamı boşanma aşamasındaki eşinin şiddet ve tehditleri dolayısıyla kabusa döndü. Sık sık tartıştığı eşinden ayrılma kararı veren kadın, çocuklarıyla beraber yaşamaya başladı. Ancak yine eşi Ekrem K.'nın elinden kurtulamadı.

10.08.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-13:04) Bıçakla Saldıran Eşinin Elinden Çocukları Kurtardı!

Son olarak Necla K.'nın evini basan gözü dönmüş adam, iki çocuğunun annesinin boğazına bıçak dayayıp tehdit etti. Bu sırada çocukları bir fırsattan yararlanıp babalarını iterek annelerini kurtardı. Emniyet güçleri aracılığıyla evden çıkarılan anne '10 yıldır çekiyorum.' dedi.

Adana'da, boşanma sürecindeki karısının evini basarak boğazına bıçak dayayan adamın bir anlık boşluğundan faydalanan çocuklar, babalarını iterek annelerinin canını kurtardı. Eve kaçarak kapıyı kilitleyen anne ve çocukların feryadı üzerine kaçmaya çalışan eli bıçaklı koca, kısa bir süre içinde sonra emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Öğrenilen bilgiye göre hadise, Seyhan ilçesine bağlı Hadırlı Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Necla K. (39) ve Ekrem K. (45) çifti seneler önce evlendi. Bu evlilikten üç çocukları dünyaya geldi. Fakat son 10 senedir karı koca arasında Ekrem K.'nin kötü alışkanlıkları sebebiyle anlaşmazlık çıktı. Bu süreçte Ekrem K. eşine şiddet göstermeye başladı. Bu durumunda üzerine Necla K. kocasından ayrılmaya karar alarak evlerini ayırdı. Fakat buna sinirlenen Ekrem K., Necla K.'nin çocuklarıyla beraber yaşadığı evi bastı.

ÇOCUKLARINI DA DÖVDÜ

Çocuklarında şahit olduğu o anda Necla K.'nin boğazına bıçak dayayarak ölümle tehdit etti. Bir müddet bu tarz tehditler savuran Ekrem K.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan çocuklar, babalarını iterek annelerini kurtardı. Bu durumun üzerine Ekrem K. çocuklarına da şiddet uyguladı. Anne ve çocuklar yaşanan arbededen sonra eve kaçıp kapıyı da kilitledi. Gözü dönen Ekrem K. eve girmek için önce kapıyı kırmaya çalıştı fakat başaramayınca pencereyi kırdı. Bu esnada ailenin feryadını duyan komşular durumu polise ihbar etti. Bunu anlayan öfkeli koca, elindeki bıçakla olay yerinden kaçtı.

'HAYATIMIZI ZİNDAN ETTİ'

Kısa zaman içerisinde olay yerine giden polis, şüpheliyi elinde bıçakla kaçarken buldu. Ardında da emniyet güçleri, kadına ulaşmaya çalıştı. Fakat kadın korkusundan evden çıkamayarak polis memurlarının yanına çocuğunu yolladı. Çocuk, korkulu gözlerle polis memurunun yanına giderek onları eve götürdü. Emniyet güçlerini gören anne Necla K. evden çıkarak, '10 yıldır çekiyorum. Şu an boşanma aşamasındayız. Sürekli şiddet uyguluyor, çocuklarımla bana küfürler ediyor hayatımızı zindan etti. Uyuşturucu bağımlısı, devamlı seni öldüreceğim diyor' diye konuştu.

Necla K. eve gelerek boğazına bıçak tuttuğunu, çocukları sayesinde kurtulduğunu ifade ederek, 'Evi bastı, çocuğuma karışma dedim ve önüne geçtim o sırada bıçağı alıp boğazıma dayadı çocuklar beni zor aldı elinden. Kızım onu merdivenden itmek zorunda kaldı. Kapıyı üzerimize zor kilitledik. Evin camlarını kırdı, çerçeveleri aşağı indirdi. Elinde silah da vardı nereye bıraktı bilmiyorum. Şikayetçi olursam çocukları ve beni öldürecekmiş' dedi.

Necla K. ile çocukları karakola götürüldü. Necla K. kocasından şikayetçi oldu. Ekrem K. ile ilgili 'tehdit ve hakaretten' işlem başlatılırken, tutuksuz yargılanarak serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal