Beyoğlu'ndaki Yıkılan Binayla İlgili Suçlanan Arda Turan Suçlamalara Cevap Verdi

Beyoğlu'nda çöken binanın sahibi olayın yandaki inşaattan dolayı meydana geldiğini ve inşaatın da ünlü futbolcu Arda Turan'ın olduğunu iddia etmişti. Bu iddialara cevap veren Turan, "İnşaat benim fakat her şeyim ruhsatlı olayın benle alakası yok" dedi.

24.07.2018-16:10 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-16:02) Beyoğlu'ndaki Yıkılan Binayla İlgili Suçlanan Arda Turan Suçlamalara Cevap Verdi

Beyoğlu Sütlüce'de toprak kayması neticesinde yıkılan binayla alakalı çarpıcı bir iddia gündeme düşmüştü. Binanın sahibi, çökmeye binanın hemen yanında inşa edilen ve ikazlara karşın yapılan bir otel inşaatının sebep olduğunu, otelin de Arda Turan'a ait olduğunu iddia etmişti.

Habertürk'ten Esra Boğazlıyan'ın aktardığına göre otel inşaatının Arda Turan'a ait olduğunu kabul eden Beyoğlu Belediyesi şu açıklamayı yaptı:

"Yoğun yağış ardından toprak şişmiş ve istinat duvarı patlamış. Yandaki otel ruhsatlı bir inşaat. Arda Turan'a ait. Çökmeye bu inşaatın sebep olup olmadığı bilinmiyor, inceleme devam ediyor."

ARDA TURAN: RUHSATIM VAR, OLAYIN BENİMLE İLGİSİ YOK

Arda Turan ise mesele ile alakalı sorulara, "Benim bütün ruhsatım ve izinlerim bulunuyor. Meydana gelen olayın benimle bir alakası yok" cevabını verdi.

Arda Turan'ın oteli de kardeşi için inşa ettiği belirtiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal