Beyoğlu'nda Yankesicilerin Hedefi Yaşlı Kadın Oldu

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yaşlı bir kadın, markette alışveriş yaptığı sırada şapkalı ve cerrahi maske kullanan yabancı uyruklu 2 yankesicinin ağına düştü. Kadının yanına yaklaşan kişilerden biri malzeme alıyor gibi hareket ederken öteki de çantasından cep telefonunu çaldı. O anlar da kameralara kaydedildi.

22.10.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-10:19)

Hadise, geçen 15 Mayıs Cuma günü saat 13.00 sularında Beyoğlu Fındıklı Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde yer alan bir markette gerçekleşti.

Öğrenilen bilgiye göre, yaşlı kadın alışveriş yapmak üzere caddedeki markete gitti. Kadın markette alışveriş yaptığı sırada şapka ve cerrahi maske takan yabancı uyruklu 2 yankesici, yaşlı kadının yanına sokuldu.

Yankesicilerden biri kadının reyondan bir ihtiyaçlarını alırken, öteki de çantasının içerisindeki cep telefonunu almaya çalıştı.

Bir süre kadının çevresinde gezen kişi, ansızın çantadan cep telefonunu çaldıktan sonra kaçtı.

O ANLAR KAMERADA

O anlar kameralara kaydedilirken, hadisenin ardından cep telefonunu çantasında olmadığı fark eden kadın durumu market görevlilerine bildirdi. Görevlilerin güvenlik kamera kayıtlarını incelemesinin akabinden kadının telefonunun yankesicilik yoluyla çalındığı tespit edildi.

Kadının şikayetiyle markete giden emniyet güçleri de güvenlik kamera görüntülerinden eşkallerini belirlendiği yankesicileri yakalamak için operasyon başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal