Beyoğlu’nda Sokak Ortasında Pompalı Dehşeti!

Beyoğlu’nda 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada Kasım Kurt’un yaşamına son verilmesi olayına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Hadiseyle alakalı her 2 aileden toplam beş şahıs tutuklandı.

21.10.2020-17:27 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-17:25)

Hadise, 4 Ekim'de saat 09.30 sularında Beyoğlu Piripaşa Mahallesi Ahbap Sokak üzerinde gerçekleşmiş, husumetli 2 aile arasında çıkan silahlı kavga sebebiyle 2 şahıs yaralanmış, Kasım Kurt (50) hayatını kaybetmişti. Hadisenin akabinden operasyonları başlatan Cinayet Büro Amirliği görevlileri, zanlıları kısa zaman içerisinde yakalayarak sorgulamak için Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne alındı. Emniyet güçlerinin yaptığı arama sonuçlarında, beş tane tabanca ve bir tane pompalı tüfek ele geçirildi.

5 ŞAHIS TUTUKLANDI

Karakolda ifadelerine başvurulan her 2 aileden toplam on şahıs işlemlerinin tamamlanmasının akabinden adliyeye gönderildi.

Zanlılardan beşi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken beş şahıs adli kontrol koşuluyla özgür bırakıldı.

Hadisede yaralanarak hastaneye kaldırılan zanlılardan Ali B. ile Hüsni B.’nin ise tedavilerinin sonlanmasının akabinden adliyeye gönderileceği belirtildi.

Diğer taraftan emniyetten edinilen bilgiye göre, 2 aile arasındaki husumetin bir kadın ile erkeğin arasındaki sosyal medya üzerinden konuşmalarından dolayı olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal