Beyoğlu'nda Nalbur Dehşeti: Kurşun Yağdırdı

İstanbul Beyoğlu'nda 2 gün önce kavga eden nalbur dükkanı sahibi ve inşaat işçileri bu sabah tekrar karşılaştı. Çıkan kavgada nalbur, inşaat işçisini öldürüp olay yerinden kaçtı.

17.10.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-17:21) Beyoğlu'nda Nalbur Dehşeti: Kurşun Yağdırdı

İstanbul Beyoğlu'nda iddiaya göre iki gün önce kavga eden nalbur dükkanı sahibi ve inşaat çalışanları arasında kavga çıktı. Tartışmanın sopalı kavgaya dönmesiyle iki kişi yaralandı. Bu sabah husumetli tarafların yeniden karşılaşmasıyla çıkan kavgada nalbur sahibi, inşaat işçisini öldürüp olay yerinden kaçtı.

NALBUR, İŞÇİLERE ATEŞ AÇTI

Piripaşa Mahallesi'nde iki gün önce bir nalbur dükkanı sahibi ve inşaatta çalışanlar arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın sopalı kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Bu sabah saat 09.00 sularında nalbur dükkanı sahibi, inşaatın önüne gelerek husumetlileriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle inşaattakiler nalbur sahibinin aracına taş, tuğla ve demir attı. Kavga esnasında inşaat çalışanlarından Kasım Kurt silahla vurularak ağır yaralandı.

POLİS KATİL ZANLISINI ARIYOR

Saldırgan nalbur olay yerinden kaçarken, bölgeye gelen polis ekipleri emniyet şeridi çekerek çevrede inceleme yaptı. Olayın ardından nalbur dükkanına giden bir inşaat çalışanı dükkanı taşladı. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Kasım Kurt hayatını kaybetti. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal