Beyoğlu'nda Bıçaklı Saldırı! Olayı Görenler Polise Söylemek İstemedi

Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, bir kişi bıçaklı saldırı sonrası yaralandı. Olayı gören mahalle sakinleri ise polise olayı anlatmak istemedi.

13.06.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-10:43) Beyoğlu'nda Bıçaklı Saldırı! Olayı Görenler Polise Söylemek İstemedi

Olay, sabah saatlerinde Beyoğlu Çukur Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre, sokakta yürüyen 3 kişi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Mehmet T., sol baldırından bıçaklanarak yaralandı. Mehmet T., aldığı darbe ile yerde kalırken, şüpheli şahıslar ise olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar olayı ekiplere bildirirken, olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan şahsı, Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan olaya şahit olan mahalle sakinlerinin ise çekindiği görüldü. Polisin, "Gördünüz mü?" sorusuna cevap veren bir mahalleli "Hepsi gördü ama söylemek istemezler." dedi.

Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal