Beylikdüzü Belediyesi'nde İntihar! Ekrem İmamoğlu'na Zora Sokacak Sorular

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun büyük belada. Usulsüzlük yapmasını istediği iddia edilen ve bunu kabul etmeyen belediye personeli Yaşar Uçar intihar etti. Uçar'ın intihardan önce 11 sayfalık mektup yazdığı ve mektuba polisler tarafından el konulduğu öğrenildi.

30.01.2019-16:32 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-16:41)

Türkiye yerel seçim atmosferine her geçen gün biraz daha ısınırken, İstanbul'da CHP'nin adayı olan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nde zor günler yaşıyor. Zimmetine para geçirdiği öne sürülen bir belediye personelinin önce mektup yazıp, sonrasında yaşamına son verdiği ve mektuba Emniyet tarafından el konulduğu bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi'nin veznesinde 20 seneye yakın süredir veznedar olarak vazife yapan Yaşar Uçar hakkında zimmetine para geçirdiği iddiasıyla soruşturma açıldı.

11 SAYFALIK MEKTUP YAZDI

Uçar, bu süreçte önce açığa alındı, ardından izne çıkarıldı. Meydana gelenler karşısında 'Ne gerekiyorsa yapılsın' dediği iddia edilen Uçar, belediyede yaşadıkları ile alakalı 'Her şeyi anlatacağım' demesinin ardından başından geçenleri bir bir yazdı.

Bu çerçevede 11 sayfalık mektup kaleme alan Uçar, ardından apartman boşluğunda kendini asarak hayatına son verdi. Söz hususu mektuba ise olay yerine gelen polisler tarafından el konuldu.

AÇIĞI KAPATMASI İÇİN MAKBUZ KESMESİNİ İSTEDİLER

Uçar'ın yaşamını yitirmesinin sonrasında ailesi ve bazı belediye personelleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu suçladı. Acılı aileye göre, belediye idaresi Yaşar Uçar'dan belediye bütçesindeki 150 bin liralık açığın kapanması için makbuz kesmesini talep etti. Uçar bu isteği 'bedel karşılığı yok' diyerek reddetti.

Uçar'ın makbuz kesmemesi ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, vezne personeli Uçar'ı izne çıkardı.

Belediye görevlileri, Uçar'ın 150 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddiasıyla vazifeden alındığını savundu. Uçar'ın önce açığa alındığı, ardından izinli sayıldığı öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal