Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık Sosyal Bir Geleceğin Temellerini Atıyor

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Tüze sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Işık vatandaşların sorunlarını dinleyerek kendilerine destek vermeleri durumunda tüm sıkıntıların çözüleceğini belirtti.

26.01.2019-17:17 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-16:55) Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık Sosyal Bir Geleceğin Temellerini Atıyor

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık; Ak Parti Beylikdüzü belediye meclis üyesi ve adayı olan Fuat Bayazıt’ın daveti üzerine misafir olarak, Tüze sitesi sakinleri ile bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. 300 kadar vatandaşın yer aldığı görüşmede hedeflediği projelerinde bahsederek site sakinlerinin şikayet ve sıkıntılarını dinledi.


MUSTAFA NECATİ IŞIK: SOSYAL BİR GELECEK HAYAL EDİYORUM

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzünde şimdiki nesil için önemli bir yol kat ederek gelecek nesillerede hitap etmek istediğini dile getirdi. Işık yaptığı konuşmasında, '5 senede Beylikdüzünü nasıl yönetirim diye değil, ülkenin 2050 ve 2100 vizyonunu bu semte nasıl kazandırabiliriz. Bunu idealindeyiz. Gelecek nesiller, ‘buradan bir belediye başkanı geçti ve bu kubbe de hoş bir sada bıraktı’ diye bu duayı alabilmek için bu anlayışla siyaset yapmak istiyoruz. Beylikdüzünde sosyal bir gelecek hayal ediyorum başka bir ilçeye gittiğimizde kendimizi gururla anlatacağımız ve bizim ilçemize gelmek isteyecekleri bir ortam yaratmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

GENÇLER SPOR SIKINTISI ÇEKMEYECEK

Spor anlamında Beylikdüzün'ün daha gelişmesi gerektiğine vurgu yapan Necati Işık, 'Koskaca Beylikdüzünde sadece 1 tane futbol sahası var. O da sentetik çim yani gerçek değil. Biz özellikle spor konusunda büyük projeler yapmak istiyoruz. Halkımızın denize ve spora rahat ulaşmasını istiyoruz. Başkan seçildiğimde ilk işim gençler için özellikle doğal çim ile futbol sahalarını çoğaltacağız. Böylece gençlerin kötü alışkanlıklarının sporla önüne geçmiş olacağız' şeklinde konuştu.

SİTE SAKİNLERİNİN SORUNLARINI BİR BİR DİNLEDİ

Tüze sitesi sakinleri ile bir araya gelen Işık, vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinledi. Başkanlık seçimlerinde kendilerini desteklemelerini isteyen Mustafa Necati Işık tüm sorun ve şikayetlerin çözüleceğinin garantisini verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal