Beşiktaş'ta Kadın Çalışanı Döven Patron Adliyeye Sevk Edildi

Beşiktaş’ta ünlü bir eğlence mekanının bilet satış bölümünde görevli kadın çalışan Gaye Akıl, mekan sahibi tarafından ayağa kalkmadığı gerekçesiyle şiddet gördü. Çalışanını darp eden mekan sahibi Şahin Şeker adliyeye sevk edildi.

30.05.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 30.05.2019-17:56)

Habertürk'ün haberine göreŞahin Şeker, polis ifadesinde  “Olay günü bilet satılan bölümden geçerken, şikayetçi Gaye Akıl'a 'müşteriniz girdiği zaman saygıda kusur etmeyin, esnaflığın kuralıdır. Diyerek nasihat verip geçtim, ben oradan geçmiştim, ben kapıdan girerken de ayağa kalkmadığı için bunu benim için değil, veli nimet saydığımız müşteri için yapılmasını gerektiğini anlatmak üzere geri döndüm. Zaten bu yaşananlardan dolayı moralim bozuktu, ben nasihat etmek istedim ancak geri döndüğümde bu iki kişinin alaycı tavırla karşılaması, benim bilet kesen Enver Doygun ile diyalog kurmak istediğim sırada yanındaki Gaye Akıl'ın bu kişiyi savunur tarzda müdahale etmesi üzerine, istem dışı kendimi kaybettim, istemediğim bu hadise meydana geldi." ifadelerini kullandı. 

Şahin Şeker, ifadesinde yüksek tansiyon hastası olduğunu söyleyerek, "Bu konuya ilişkin raporum vardır, ilaç kullanıyorum, son zamanlarda şirkette meydana gelen maddi anlamdaki olumsuz durumlar rahatsızlığımı tetikledi. Sonucunda az önce söylediğim gibi istemediğim böyle bir durum yaşandı. Söz konusu olay, işletmenin kendi mali durumuyla ilgili olumsuz hal almasından kaynaklı benim ani öfke patlamamla sonuçlandı, böyle bir olay yaşansın istemezdi, daha önce söylediğim gibi şikayetçilerle öncesinden herhangi bir şahsi husumetim söz konusu değildir, böyle bir olayın yaşanmasını gerçek anlamda istemezdim. Yaşananlardan dolayı üzüldüm pişmanım” şeklinde konuştu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal