Beşiktaş'ta Devrilen Ağaç Gergin Dakikalar Yaşattı

Beşiktaş’ta kökünden kırılan yaklaşık 50 yıllık ağaç bir binanın üzerine devrilirken, ağaç dallarının zarar verdiği kafede kimsenin bulunmaması muhtemel faciayı önledi.

04.07.2019-23:23 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-23:18)

Beşiktaş'ta devrilan ağaç kafeye hasar verdi. İçeride kimsenin bulunmaması talih olarak görülüyor.

KAFE ÇALIŞANLARI DIŞARI KAÇTI

Olay, saat 18.30 sıralarında Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi Nüzhetiye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan ve yaklaşık 50 yıllık olduğu söylenen 10 metre uzunluğundaki akasya ağacı büyük bir gürültü ile kökünden kırılarak kaldırımda bulunan binanın üzerine devrildi. Binanın alt katında bulunan bir kafenin tentesi, devrilen ağacın dalları nedeniyle zarar gördü. Olay sırasında yaşanan panikten dolayı kafe çalışanları kendilerini dışarıya attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

CUMARTESİ OLSAYDI YARALANMA OLABİLİRDİ

O esnada orada olan Numan Karaoğlu, “Ben 26 yıldır buradayım. Ağaç zaten sağa doğru yatıyordu. Gerekli yerlere haber verdik. Bugün de gün içerisinde haber verdik. Haber vermemizden 1,5 - 2 saat sonra ağaç rüzgardan devrildi. Biz o esnada mal sahibi ile dışarıda oturuyorduk. Bir anda çatırtılar duyunca kaçıştık. Herhangi bir yaralanma yok. Cumartesi günü olmuş olsaydı belki panikten birkaç kişi yaralanmış olabilirdi” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal