Beşiktaş'ta, Bir Kişi 50'nci Kez İntihar Girişiminde Bulundu!

Beşiktaş Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği çatısına çıkan bir kişi intihar teşebbüsünde bulundu.

01.11.2019-17:40 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-17:29)

Beşiktaş Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği çatısına çıkan bir kişi intihar teşebbüsünde bulundu.

Beşiktaş Levent'te yer alan Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği çatısına saat 13.30 çıkan İbrahim Akın intihar teşebbüsünde bulundu. Ekonomik durumunun zor olduğunu ve kendisine yardım edilmediğini belirten İbrahim Akın için olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Kısa sürede olay yerine intikal eden emniyet güçleri, çevrede güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye ekipleri de hava yastığı açtı. Zaman zaman tehlikeli hareketlerde bulunan İbrahim Akın olay yerindeki görgü tanıklarını dehşete düşürdü. Polis ekipleri, intihar teşebbüsünde bulunan İbrahim Akın'ı ikna etmek için yaklaşık 2 saat zaman harcadı.

İNTİHAR GİRİŞİMİ SIRASINDA AYNI BÖLGEDE TRAFİK KAZASI

İntihar teşebbüsü sebebiyle Büyükdere Caddesi'nde trafikte tıkandı. Bu sırada intihar etmek isteyen Akın'ı izlemekte olan iki araç, maddi hasarlı kazaya neden oldu. Araçlar hemen olay yerinden alındı.

YAKLAŞIK 50'NCİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

İbrahim Akın'ın poliste elliye yakın intihar girişiminden dolayı kaydının olduğu ortaya çıktı. İkna edilen İbrahim Akın çatıdan indirilerek polis merkezine gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal