Beşiktaş’ta Akli Dengesi Bozuk Adam Dehşet Saçtı

İstanbul Beşiktaş’ta akli dengesi bozuk olduğu tespit edilen kağıt toplayıcı bir adam, yolda yürüyen ikisi kadın üç kişiyi bıçakladı. Korku dolu anlar kameralara saniye saniye kaydedilirken, yaralı vatandaşlar hastaneye kaldırdı.

25.01.2021-14:41 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-14:41)

Feci olay, geçen gün saat 20.30 sularında Beşiktaş Akaretler Vişnezade Mahallesi Süleyman Seba Caddesi'nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, akli dengesini yitirmiş olduğu tespit edilen kağıt toplayan kişi, yolda dolaşan 2'si kadın üç kişiye daha bilinmeyen sebepten saldırdı. Saldırgan kişi 3 şahsı farklı yerlerinden bıçaklayarak oradan uzaklaştı.

KADINI PEŞ PEŞE BIÇAKLADI

Felaket anlar da güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Kayıtlarda, akli dengesi bozuk kişi arkadan yanaştığı şahısları bıçaklıyor.

Aldığı darbelerin ardından ilk kişi yere düştükten sonra oradan uzaklaşıyor. Akli dengesi bozuk saldırgan, duvara sıkıştırdığı kadını pek çok kez bıçakladıktan sonra oradan uzaklaşıyor.

Hadisenin akabinde ihbarla olay yerine giden 112 ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin akabinde ambulanslarla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

EMNİYET SALDIRGANI ARIYOR

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri de etrafta çalışma gerçekleştirdi ve güvenlik kamera kayıtlarını inceldi. Saldırganın ilk önce eşkalini akabinde de kimliğini belirleyen Beşiktaş emniyeti, saldırganı yakalamak için faaliyetlerine devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal